Menu Luk

Vi mangler redaktører

Hjemmesiden er konstant under udvikling, men vi mangler nogle redaktører som kan hjælpe med at tage billeder og videoer fra forskellige drifting events, samt skrive nogle nyhedsoplæg. 

Hvis du også brænder for at få et nationalt og endda måske nordisk fællesskab for drifting op og kører, og vil være med til at udbrede kendskabet til drifting og hvad der rør på sig i dette miljø, så hører vi meget gerne fra dig her.

På nuværende tidspunkt får alle redaktører en email på domænet med deres navn (F.eks. magnus@driftnet.dk), som de frit kan bruge. Kan være der kommer mere på sigt, men det vides ikke på nuværende tidspunkt.

Arbejdet med hjemmesiden

Selvom at vi mangler redaktører, så fortsætter arbejdet på hjemmesiden ufortrødent. Vi har i dag lavet et roadap hvor besøgende kan se hvad vi arbejder på i øjeblikket, og hver der er planlagt til implementering senere efterhånden som vi bliver færdige med det igangværende. Roadmappet kan ses her, og som altid så er i mere end velkomne til at komme med forslag til både roadmap og forbedringer og indrapporterer fejl som i måtte støde på.

Hvis i har nogen spørgsmål vedrørende brug af hjemmesiden og dets funktioner, så kan i altid skrive til os her.

Del på:

Skriv et svar