Menu Luk

Optimering af hjemmesiden

Arbejdet med hjemmesiden står aldrig stille, vi arbejder hele tiden på at forbedre den.

I weekenden har hovedsageligt stået på optimering af hjemmesiden på flere fronter.

Hastighedsoptimering

Som i kan se på billedet, så scorer hjemmesiden nu 97% på Google PageSpeed insights. Inden vi begyndte at arbejde med optimering, lå hjemmesiden kun på 14%, så der er sket en væsentlig forbedring her.

Ligeledes så scorer vi nu 57% på mobile enheder frem for 12% som vi gjorde inden vi begyndte optimeringen. Der er stadig plads til forbedringer for hastigheden på mobilen, og vi fortsætter til vi er over 90%.

Søgemaskineoptimering

Vi er også gået igang med søgemaskineoptimering af hjemmesiden. Dette er med til at sikre, at siden bliver vist i forskellige søgemaskiner som Google, Bing osv.. 

Dette er et større arbejde som kommer til at stå på i noget tid, men vi håber på at det kan hjælpe os med at nå ud til endnu flere som måtte flere interesseret i drifting, og så ønsker at deltage i vores fællesskab.

Mobiloptimering

Der er ligeledes blevet arbejdet på mobiloptimering, så hjemmesiden og brugen af den, fungere bedre på mobilen. Arbejdet er ikke afsluttet, men fortsættes til vi når et tilfredsstillende resultat. Hvis i har nogen dårlige oplevelser med hjemmesiden på mobilen, så hører vi meget gerne fra jer. Send os gerne en besked her.

Forbedret navigation

Ligeledes så har vi ændret lidt i topmenuen, og den følger nu med når man læser ned af siden. Dette virker også på telefonen. Hvis i oplever nogen problemer med det, så tøv ikke med at kontakte os.

Del gerne

Arbejdet på hjemmesiden står aldrig stille, men vi vil gerne have flere øjne på den, så vi kan forbedre og gøre den mere relevant. Brug derfor gerne muligheden for at dele ting fra hjemmesiden på jeres sociale medier, så vi når ud til flere folk.

I bunden af nyheder, begivenheder og de fleste sider, vil i se at der er delingsikoner i bunden, så i kan dele dem med et klik.

Del på:

Skriv et svar