Menu Luk

Cookie- og Privatlivspolitik

Sidst opdateret:

Version 1.03 – 21-06-2019 11.08

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, anbefaler vi at du sletter dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google
  • Twitter

Disse cookies er nødvendige for at folk kan oprette sig og logge ind vha. deres eksisterende brugere hos ovenstående tredjeparter. Længere nede kan læse mere om hvilke oplysninger vi henter, samt hvad disse cookies gør.

Cookies for folk der er logget ind

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Oprettelse af profil og login vha. tredjeparter

Ved at benytte tredjeparter til at oprette din profil og logge ind, så samler, opbevarer og bruger vi tredjeparts data i overensstemmelse med dine privatindstillinger hos dem og deres persondatapolitik. Dit samtykke til delingen af denne information sker når du accepterer og tillader at oprette dig eller logge dig ind vha. tredjepart. Informationerne som vi kan få adgang til, kan inkludere følgende afhængigt af hvad du har givet adgang til i dine privatindstillinger hos tredjepart:

  • Offentlige profil, herunder:
    • Fulde navn
    • Profilbillede
    • Brugernavn
  • Email
  • Identificeringsnøgle
Du kan læse mere om Facebooks datapolitik her: https://www.facebook.com/about/privacy/

Du kan læse mere om Googles datapolitik her: https://policies.google.com/privacy

Oprettelse af en profil vha. tredjepart sker gennem OneAll (www.OneAll.com).
Ved at oprette en profil ved hjælp af deres service, så accepterer du også deres privatlivspolitik. Du kan finde informationer om deres Databeskyttelsesgaranti og Privatlivspolitik herunder:

Indlejret indhold fra andre websteder

Driftnet.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Det er derfor muligt at de indsamler data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services på websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, alder, billeder og videoer. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login og deltagelse i fællesskabet.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Du har derudover også selv mulighed for at gøre nogle af dine oplysninger offentligt tilgængelige eller tilgængelige for andre brugere på websited. Du kan altid selv ændre dette under Din Profil.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan til enhver tid vælge at slette din bruger under Din Profil, hvorved alle dine oplysninger bliver slettet.

Hertil så vil din bruger og data altid blive slettet automatisk hvis du ikke logger ind på din bruger i 6 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering samt optimering af hjemmesiden.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, hvor virksomhederne kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Opbevaring af data

Når du tilføjer indhold, informationer, indlæg o.l. så bliver de og deres metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende aktivitet automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores website, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Alle data lagres i EU.

Dine rettigheder & Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan altid selv gøre dette under Din Profil, hvor du også kan få eksporteret de oplysninger og data vi har på dig. Yderligere henvendelse herom kan ske til:
Driftadmin@driftnet.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Rettigheder forbeholdes

Driftnet.dk forbeholder sig retten til at frigive oplysninger om brugere, hvis dette gøres med støtte i loven eller for at forsvare sig mod retskrav.

Driftnet.dk forholder sig ret til at udveksle oplysninger med myndigheder og følge lov og ret for at undersøge eller forebygge ulovlige aktiviteter.

Driftnet.dk forbeholder sig ret til at dele dine data i tilfælde, hvor du har givet os skriftlig tilladelse hertil.

Driftnet.dk forbeholder sig ret til at overvåge brugere og trafik af hensyn til hjemmesidens sikkerhed og for at forhindre uautoriserede forsøg på at manipulere eller skade vores hjemmeside.

Driftnet.dk forbeholder sig ret til at ændre eller opdatere disse vilkår. Alle registrerede brugere vil blive notificeret via email ved ændringer.

Statistik

Der indsamles informationer vores gæsters besøg af hjemmesiden, f.eks:

  • IP-adresse
  • Visninger
  • Henvisninger fra søgemaskiner
  • Browser

Alle informationerne er anonymiseret. IP-adresser bliver brugt til at identificere hvilket land vores besøgende kommer fra, og gemmes herefter i anonymt format.
Ingen af disse informationer bliver bundet op på brugerprofiler, det er alt gemt anonymt og bruges kun til at få indblik i brugen af hjemmesiden med henblik på at gøre den bedre.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

PPWeb.dk
CVR: 38572172
Østergårdsvej 25
Undløse 4340 Tølløse
Telefon: 3026 2905
Email: kontakt@ppweb.dk